Dale

Draganco Volceski

                                                                   Драганчо Волчески

 

    ×  За себе            ×  Коментари            ×  Контакт           ×  Facebook             ×  Youtube   


 

                               Возраст: 19 години (23.01.1992)

                               Од: Македонски Брод,Македонија

 

 

 

Ја сакам музиката таа е она што се меша во секоја моја мисла, она што ме води, она што ме учи и она во што  најмногу напредувам и без разлика какви услови за работа имам, секогаш ќе се трудам да направам нешто  што ќе ме исполни мене а и некои од вас.

ЈА ЦЕНАМ ВАШАТА ПОДРШКА !!!