Dale

Draganco Volceski


 

    ×  За себе            ×  Коментари            ×  Контакт           ×  Facebook             ×  Youtube   


 

       « предходна                                            Врати се                           следна »         Fl studio-музички софтвер (ко ѓомити не го знајте па јас да ви кажам) го промени мојот начин на работа и го подобри квалитетот на мојата музика. Недостигаат реални инструменти но за тоа треба + опрема. Сепак колку толку е поарно .

 


 
         Врати се         
                  преслушај                         youtube     

 Ѕвезди и полна месечина 
и ветер по лице што милува
мирис на липа капина
и се на нас што потсеќа
а ние каде сме

Низ мисли ми веат снегови
на студот загрнати јас и ти
шепотиме силно вљубени
еден во друг врежани
а сега тоа е сон
сладок спомен што создава бол

А лажна ли беше љубовта
од тебе кон мене
мојата не кон тебе
вистинската велат се враќала
каде е врати се

Можеби среќна си без мене
можда не ако не

врати се