Dale

Draganco Volceski


 

    ×  За себе            ×  Коментари            ×  Контакт           ×  Facebook             ×  Youtube   


 

        « предходна                                        Верувај ми                            следна »

 


          Посветена !!! (07.2009)
    Инспирација ... текст ... музика ... снимање ...сета работа во еден ден (затоа е катастрофа, освен текстот. Ама итна беше ).

 


 
          Верувај ми        
                преслушај                        youtube     

Еве сум сам така со своето срце в рака
го бодам со свои постапки
не ми е лесно знај да ставам на нас крај
но зошто сама знаеш ти

Те бара душава моја тебе не било која
каде си
те бараат рацеве мои те бараат усниве мои
се каам ли Оо да но не смеам

Те прашувам што згрешив
те сакам јас не би те повредил
Ако ме сакаш ако ме мислиш
ако ти значам верувај ми
ако ти требам ако те боли
ако си моја верувај ми

Толку те сакам мила
со тебе имам сила летам имам крилја
се колнам те сакав се колнам те сакам
верувај ми

 Те бара душава моја тебе не било која
каде си
само вистина кажав зошто мислиш те лажам
Оо се каеш ли Оо кажи ми